Projectweek 6

From Control Systems Technology Group
Jump to navigation Jump to search

Terug

PRE_Groep4

Onderzoek

Deze week staat in het teken van onderzoek uitvoeren.

We hebben iedere proefpersoon die nog steeds mee wilde doen een mail gestuurd met daarin details over wat hun te wachten stond op 9 oktober. We hebben verteld dat we van 9 tot 16 uur beschikbaar zouden zijn. We hebben hen gevraagd om een voor hun geschikt tijdstip of tijdsperiode te geven waarop zij konden. Hiervan hebben we een schema gemaakt, een planning waar iedere proefpersoon met bijbehorende tijd opstond, en we hebben de proefpersonen hiervan op de hoogte gesteld.

Ook zijn we voor 9 oktober nog eens bij elkaar gekomen om het scenario te doorspreken en taken te verdelen. We gaan namelijk een van de twee interacties uitvoeren op de proefpersonen. Deze interactie staat in de volgende link uitgelegd: Interacties. De proefpersonen worden in Gemini bij de voordeur ontvangen door Noud. Hij zal daar staan met naambordje om ze te ontvangen. Vervolgens worden ze naar een zaaltje gebracht, waar koffie en vlaai op hun staan te wachten. Vervolgens krijgen ze van Kimberley de eerste enquete aangereken. Die moeten ze compleet invullen. Dan haalt Robin ze op om naar AMIGO te gaan. Die zat in een andere zaal. Daar hadden ze dezelfde interactie als op het filmpje te zien is. Tenslotte bracht Robin ze weer terug naar het zaaltje om daar de tweede enquete in te vullen. Toen kregen ze een vergoeding mee en konden ze weer gaan.

Toen was het 9 oktober. Alles ging precies volgens planning. Eerder deze week had onze 15e proefpersoon helaas afgezegd, maar bij de andere 14 proefpersonen ging het goed. We kregen veel positieve reacties op AMIGO. Velen van de proefpersonen hadden al eens eerder een zorgrobot gezien op TV: de nao robot in actie in een bejaardetehuis. Ze hadden er allemaal een mening over. Dat kwam wel goed uit, want zo verkrijgen we goede en kritische enquetes.

Verder hebben we nog 9 mensen voor de andere interactie geregeld. We willen nog graag 6 andere mensen de enquete laten maken en het filmpje laten zien. Dit gaan we volgende week dinsdag en woensdag doen.

Logboek

Logboek wk 1 t/m 6