Projectweek 5

From Control Systems Technology Group
Jump to navigation Jump to search

PRE_Groep4

Experiment

Deze week stond het uitvoeren van ons onderzoek op de planning. Hier hebben wij dus een beginnetje aan gemaakt.

We hebben inmiddels de enquetes afgemaakt. Deze staan onder "Projectweek 4".Deze enquetes hebben we laten zien aan de tutor en we hebben met hem de nodige aanpassingen gemaakt. Op aanraden van hem hebben we een bijbehorende opzet geschreven die gaat over de gedachtegang van de enquete, welke hypotheses we hebben gebruikt en waar we onze vragen op hebben gebaseerd. Deze staat onder het kopje "enquete" in "Projectweek 4". De enquetes hebben we doorgestuurd naar Raymond, de andere tutor, met de vraag of hij er eens naar zou willen kijken en eventueel commentaar op kan geven. Hier hebben we nog niets van gehoord.

Ook hebben we flink heen en weer gemailt deze week. We hebben een afspraak gemaakt met de begeleider die ons gaat helpen op de dag van het onderzoek. Tijdens die afspraak hebben we doorgenomen wat AMIGO allemaal gaat doen en zeggen tijdens een sessie met een proefpersoon. Ook hebben we een datum vastgeprikt voor dit onderzoek: donderdag 9 oktober. We hebben alles goed doorbesproken en daar een samenvatting van gemailt. Dus als het goed is, staat AMIGO voor ons klaar komende donderdag. We hebben voor de proefpersonen de persoon, die de lijst van de surveillanten heeft, geraadpleegd. Afgelopen maandag is het mailtje rondgegaan en daar hebben we 18 reacties op gekregen. Deze mensen hebben we de details gemailt en daarvan zijn op dit moment 10 beschikbaar op donderdag. Maar we kunnen nog eventueel deze week mailtjes binnen krijgen, dus we hopen dat we uiteindelijk minstens 15 man hebben voor het onderzoek donderdag. Doordat er vrij veel tijd tussen het mailcontact zit, hebben we niet echt kunnen beginnen aan de eerste proefpersonen/

Tenslotte hebben we grote delen van het verslag al geschreven. Omdat we verwachten dat het onderzoek uitvoeren ietwat gaat uitlopen, hebben we besloten om daar nu al vaart in te zetten. Dat betekent namelijk minder werk op het einde. Deze stukjes verslagen zijn te vinden op de home pagina en de researchpagina.

De volgende twee weken staan in het teken van het onderzoek uitvoeren en verwerken. We hopen dan niet meer veel tijd te hoeven besteden aan het verslag, want die willen we vooral nu af proberen te krijgen. ALs het goed is, halen we dan perfect de deadline.

Logboek

Logboek week 1 t/m 5