Week 4: Other robots

From Control Systems Technology Group

Revision as of 12:08, 27 September 2015 by S133763 (Talk | contribs)
Jump to: navigation, search

Terug naar: PRE2015_1_Groep2

TUG for Hospital Logistics

TUG is speciaal ontworpen voor de logistiek in ziekenhuizen en kan onder andere medicijnen, beddengoed, voedselen afval vervoeren. TUG rijdt autonoom en is in staat om bijvoorbeeld deuren te openen en liften te nemen. Wat naast in de situatie van het ziekenhuis ook in ons design belangrijk is, is hoe de robot om gaat met obstakels. Ten eerste heeft de TUG lasers, sonar en infraroodsensors zodat hij voorbijgangers voor laat gaan. Als het een obstakel tegenkomt waar hij niet langs kan, krijgt het contact centrum een melding. Deze kan met een beveiligde videoverbinding zien of het veilig is voor de robot om door te rijden. Als dit niet het geval is wordt er een beschikbare nabije medewerker opgeroepen om de robot te helpen. Hiernaast kan de robot ook met geluid communiceren met voorbijgangers en personeel. Daarnaast is het voor het controle centrum mogelijk om de controle over de robot over te nemen. Deze robot is al 3 jaar aan het werk in Danish hospital, Sygehus Sønderjylland.

Contact

Contact Information

To hear more about food deliveries, please feel free to contact Blue Ocean Robotics or the Hospital Management directly.

Casper M. Craggs Vice President of Business DevelopmentM.Sc. in Economics and Business Adm. Business Dev. & Entrepreneurship

(Telefoon) +45 7199 5626

(Mail) cmc@blue-ocean-robotics.com

(Skype) cmc.blue-ocean-robotics.com

[1]


Cite error: <ref> tags exist, but no <references/> tag was found
Personal tools